Župni pjevački  zbor

Crkva sv. Antuna od svog početka ima ugledni pjevački zbor koji se postepeno pomlađuje. Dugo godina (1953 – 1969) s ljubavlju ga je vodio o. Gracija Josip Bajt.  U periodu od 1953. do  1969.  u zboru je pjevalo do 52 pjevačica i pjevača. Kad su 1961. nabavljene orgulje, ugled ovog  zbora je porastao i postao mješoviti višeglasni zbor te je pozivan i u druge sredine prigodom raznih proslava. Po odlasku o. Gracija zbor su vodile časne sestre Srca Isusova (1970-1977), koje su vodile i naše domaćinstvo, a zatim o. Franjo Zelenika, te o. Job Mikolić, dok ga nije ponovno preuzeo  i vrlo lijepo vodio gosp. Josip Bajt (1994-2008). Danas ga zauzeto vodi prof. gđa  Marija Hauser. Zbor je i danas vrlo ugledan  i broji oko 30 članova.

ZBOR MLADIH „VIS SHALOM“

Ove godine slave svoju dvadesetu obljetnicu doprinosa u župi kroz pjevanje ma misi za mlade. Samu povijest opisuje član grupe: Dana 9. listopada 1988. godine u crkvi sv. Antuna uvedena je misa za mlade koja se slavila nedjeljom s početkom u 11 i 30, a od 1991 od 12 sati. Misu za mlade je uveo fra Ante Mrvelj a animira je novoosnovani vokalno instrumentalni sastav "SHALOM". Prvi članovi sastava bili su Snježana Rajčević (Demarin), Kornelija Miljas (Benazić), Božidar Grgić, Božidar Kokić i Ivica Matoković. Za potrebe nastupa i na određene periode, pripomagali su i "uskakali" Toni Cetinski, Bruno Krajcar, Robert Rosanda, Vjekoslav Rojnić, Krešo Matoković i drugi. Shalom je nastupao na festivalu duhovnih šansona u Rijeci 1989., Zagrebu 1989. i 1990, a tijekom 1989. snimili su audio kazetu u prostoru Radio Pule. Od 1991. "Shalomu"se pridružuje Patricio Valenta, koji je do tada bio tehnički pomoćnik. Te godine održan je i dobrotvorni koncert "Prijateljima u nevolji" u INK Pula, a gostovali su članovi grupe "In Vino Veritas", "Lilihip", Bruno Krajcar i na bubnjevima Nikica Durakbrić. U Zagrebu su 1993 sudjelovali na smotri duhovnih sastava, a 1995. na susretu mladih u Areni u Puli. U Areni su nastupili i tijekom Euharistijskog kongresa 2000. godine. Sastavu se 1995., kao privremena, a kasnije stalna članica, pridružuje Ivona Miljas (Krajcar), a 2000 pridružuju se Oriana Rosezin, Sanja Banković, Bogdan Fabris, Denis Macan te na bubnjevima, po potrebi, Loris Zupanc. "Shalom" je 2000. godine sudjelovao na susretu mladih Hrvatske u Rijeci na Trsatu, a iste su godine, kao i 2002., gostovali u Vodnjanu na dječjem duhovnom festivalu "Iskrice". Na Uskrsfestu sudjelovali su tri puta: 1999., 2001., te 2003. Dana 23.lipnja 2001. grupa "Shalom" dobija zahvalnicu za doprinos u organizaciji državnog natjecanja "Vjeronaučna olimpijada Malog Koncila"od ministarstva prosvjete i športa RH. 9. prosinca 2003. gostuju u Pićnu na Božićnom koncertu za obnovu Barunove Palače. Posljednjih 15-ak godina rada grupe "Shalom" neki članovi su se povukli: Božidar Kokić, Ivica Matoković, Krešo Matoković, Denis Macan i Kornelija Miljas Benazić. Sadašnji članovi su Ivona Krajcar, Snježana Demarin, Božidar Kokić, Patricio Valenta, Bogdan Fabris, Oriana Rosezin, Sanja Banković te Loris Zupanc na bubnjevima.

Dječji zbor „LJILJANI“

Dječju zbor u našoj župi ima višegodišnju i lijepu tradiciju pjevanja na dječjoj misi. Već tridesetak godina svojim glasovima daju poseban ton misama za djecu. Zbor je uvijek imao 20-30 članova. Sada ih je oko 25, sastaju se subotom na probama i pjevaju cijele godine, osim ljetnog razdoblja kada se dječja misa ukida. Imaju nekoliko nastupa na susretima dječjih zborova u Vodnjanu. Ove godine su nastupili na susretu dječjih crkvenih zborova Pulskog dekanata u katedrali. Vodi ga g. Patricio Valenta.

Zbor mladih „SVJETLA VJERE“

Nova generacija framaša koji se okupljaju petkom navečer ima i svoj pjevački zbor.  Zbor ima svoj naziv:  „Svjetla vjere“ i pjesmom žele duhovno osvijetliti svoj život. Već su sudjelovali na tri susreta zborova mladih koji se organiziraju na razini provincije. U biskupiji sudjeluju na susretima zajednica mladih „ZEMI“ a ponekad i na večernjim misama u našoj crkvi. Zbor ima 30 tak članova i vodi ih studentica Ivana Karlušić.