Ž U P N E  O B A V I J E S T I

30. NEDJELJA KROZ GODINU  28. X. 2018.

Kroz ovaj tjedan slavimo:

Četvrtak: SVI SVETI - SVETKOVINA
Petak: Spomen svih vjernika pokojnika
Subota: Spomen svih pokojnih članova franjevačkih redova

 

Danas poslije podne članovi Franjevačkog svjetovnog reda imaju svoj mjesečni susret u 16 sati. 

U utorak 30. 10.  u 20 sati u velikoj dvorani na katu biti će roditeljski sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika.

Od danas nastupa zimsko računanje vremena. Večernje mise kroz tjedan i nedjeljom biti će u 18 sati, a vrijeme rada župnog ureda poslije podne je od 17-18.00 sati od utorka do petka. 

Na svetkovinu SVIH SVETIH u četvrtak mise u našoj crkvi su ujutro u 8 i 10.30 i večernja misa u 18 sati. Misa u Šijani će biti ujutro u 9.30 sati. Misa na gradskom groblju u četvrtak je u 15 sati i predvodi je naš biskup mons. dr. Dražen Kutleša. 

Mise na dan spomena svih vjernih pokojnika u petak su ujutro u 7 sati i večernja misa u 18 sati. Misa na groblju će biti poslijepodne u 15 sati i predvodi je fra Nikola Rožanković, župni vikar župe sv. Ivana Krstitelja iz Pule. 

U petak je prvi petak u mjesecu kada posjećujemo starije i nemoćne za sakramente ispovijedi i pričesti. 

 

 

U subotu, 10 studenog 2018. godine s početkom u 10, 00 sati održat će se u Pazinskom kolegiju Jesenski obiteljski susret obitelji Porečke i Pulske biskupije. Tema ovog obiteljskog susreta biti će: Briga roditelja za djecu kroz ispravno očinstvo i majčinstvo.
Gost predavač je liječnik medicine Vlč. Đuliano Trdić magistar dubinske psihologije.

Naša župa organizira hodočašće od 8-12. 04. 2019 u San Giovanni Rotondo ( sv. Pio iz Pietralcine) i Asiz (sv. Franjo), 5 dana autobusom. Cijena hodočašća je 2. 995,00 kuna. Detalji hodočašća i prijava kod gđe. Ljube.

 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Radosna Vijest i Ladonja...Kalendari više vrsta. Molimo roditelje koji žele da njihova djeca primaju MAK – Mali Koncil da se prijeve kod g. Ljube.