Ž U P N E  O B A V I J E S T I

31. NEDJELJA KROZ GODINU  04. XI. 2018.

Kroz ovaj tjedan slavimo:
Ponedjeljak: Srijemeski mučenici
Četvrtak: Bl. Gracija Kotorski, redovnik
Petak: POSVETA LATERANSKE BAZILIKE
Subota: Sv. Leon Veliki, papa

 

U petak slavimo šesnaestu obljetnicu posvete naše crkve i posvetu Lateranske bazilike. 

Na misu mladih u mjesecu studenom pazinski franjevci pozivaju u petak 9. Studenog  u 20 sati. Misu će animirati pjesmom i slavljenjem Zbor mladih Župe sv. Antuna Padovanskog u Puli. Večer će obilježiti svjedočanstvo članova zajednice Cenacolo, onih koji su prošli kroz iskustvo ovisnosti i pronašli put do Gospodina. Misu predvodi don Ivan Filipović.

U subotu, 10 studenog 2018. godine s početkom u 10, 00 sati održat će se u Pazinskom kolegiju Jesenski obiteljski susret obitelji Porečke i Pulske biskupije. Tema ovog obiteljskog susreta biti će: Briga roditelja za djecu kroz ispravno očinstvo i majčinstvo.Gost predavač je liječnik medicine Vlč. Đuliano Trdić magistar dubinske psihologije.

U srijedu 14. 11. u 20 sati održat će se sastanak župno pastoralnog vijeća u dvorani na katu.

Naša župa organizira hodočašće od 8-12. 04. 2019 u San Giovanni Rotondo ( sv. Pio iz Pietralcine) i Asiz (sv. Franjo), 5 dana autobusom. Cijena hodočašća je 2. 995,00 kuna. Detalji hodočašća i prijava kod gđe. Ljube.


Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, i MAK- Mali Koncil za djecu u sakristiji za pretplatnike, a za ostale u prodajnom dućanu, gdje možete nabaviti i kalendare za iduću godinu i sav ostali tisak.